Auto Bangkok Nissan 

A Nissan a Japán premier után itt mutatja be a nemzetközi sajtó számára az új Hyper Tourer koncepciót

  • A teljesen elektromos koncepciójú kisbusz és a Nissan Kicks e-POWER STAR Edition a csúcspontok, amelyek a teljes Nissan járműkínálatot vezetik a thai vásárlók izgalmára.
  • „Mondj igent!” akció akciós kamatot kínál 0%-tól egészen 96 havi törlesztőrészletig

A Nissan standja a 45. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon felvillanyozó izgalmakat vált ki a Nissan Hyper Tourer, a teljesen elektromos autonóm vezetési koncepciójú kisbusz jelenlétével.

Thaiföld az első piac, amely közelebb hozza a Nissan Hyper Tourert az autózás szerelmeseihez Japánon kívül, miután a 2023-as Japan Mobility Show-n mutatkozott be. A Nissan Hyper Tourer csatlakozik a Nissan Kicks e-POWER STAR Editionhez és a teljes Nissan járműkínálathoz az egyik thaiföldi kiállításon. legnagyobb éves autóbemutatói, 2024. március 27. és április 7. között az IMPACT-ban, Muang Thong Thaniban. Egy kiterjedt promóciós program is elérhető, amely 0%-tól egészen 96 havi törlesztőrészletig terjedő speciális kamatlábat foglal magában, hogy segítse a különböző igényekkel rendelkező ügyfeleket a Nissan jármű birtoklásában.

Isao Sekiguchi, a Nissan Motor Thailand és a Nissan ASEAN elnöke a következőket mondta: „A Nissan Hyper Tourer egyértelműen arról szól, hogy elkötelezettek vagyunk a prémium mobilitás és az emberek életének gazdagítása iránt azáltal, hogy a fényűző nappali kényelmét egy személyszállító furgon kényelmével kombináljuk. Stílusos és futurisztikus csomagban Megmutatja, hogy a Nissan hogyan képzeli el újra a csoportos utazást, és hogyan fogja átalakítani a thaiföldi mobilitási társadalmat. Örömmel hozzuk ide azokat a thaiföldieket, akik értékelik az élet finomságait és élvezik a család társaságát és barátai.”

A Nissan Hyper Tourer egyike annak az öt koncepcióautónak, amelyet a Nissan a 2023-as Japan Mobility Show-n mutatott be. Az omotenashi (japán vendégszeretet) esszenciáját ötvözi olyan fejlett technológiákkal, mint az autonóm vezetés, a Vehicle-to-Everything (V2X) és a nagy teljesítményű. energiasűrűségű, szilárdtest akkumulátorok, amelyek lehetővé teszik az otthonok, üzletek és irodák áramellátását utazás és különféle üzleti alkalmak során.

A belső kényelem érzetét közvetítő külső sima karosszériaelemekből és éles karaktervonalakból áll, amelyek a hagyományos japán szépséget demonstrálják, impozáns megjelenése pedig harmonizál a környező tájjal.

A tágas belső teret a Nissan EV Technology Vision tette lehetővé, amely a kompakt alkatrészeket és a nagy energiasűrűségű, szilárdtest akkumulátorokat egyesíti, hogy innovatív autócsomagolást hozzon létre. Az eredmény egy rendkívül alacsony súlypont, amely a jármű fejlett e-4ORCE összkerék-vezérlő rendszerével kombinálva egyenletes és egyenletes gyorsulást és lassulást eredményez. A felső konzolon és a világításon hagyományos japán kumiki és koushi minták találhatók, amelyek luxus érzetet keltenek, míg a padlóban lévő lapos LED-panel a folyómeder és az ég képeit jeleníti meg, segítve egy pihentető teret, ahol a digitális és a természet egyesül.

A teljesen autonóm vezetés lehetővé teszi a vezetőülésben ülők számára, hogy az útitársaikkal való interakcióra összpontosítsanak. Az első ülések 360 fokban elforgathatók, így az első és a hátsó ülésen utazók négyszemközt beszélgethetnek egymással. A hátsó ülésen utazók egy hordható kijelzőn tekinthetik meg és kezelhetik a navigációt és a hangot az első ülés középső kijelzőjén, így az egység érzését keltik az összes utas között. Ezenkívül egy innovatív AI-rendszer képes figyelni biometrikus jeleit – beleértve az agyhullámokat, a pulzusszámot, a légzést és az izzadást –, és automatikusan kiválasztja a kiegészítő zenét, és beállítja a világítást az Ön hangulatának megfelelően. 

Míg a Nissan Hyper Tourer a jövőbeli mobilitást képzeli el, egy másik kiemelés, a Nissan Kicks e-POWER STAR Edition a Nissan szabadalmaztatott e-POWER technológiáján keresztül mutatja be az innovációt. Ebben a kompakt SUV-ban az ügyfeleket lenyűgözik a 100%-ban elektromos autók vezetési élményének egyedülálló előnyei anélkül, hogy a külső töltés miatt kellene aggódniuk.

A VL minőség alapján a Nissan 10 díszítő elemmel erősíti tovább a kompakt SUV megjelenését: V-motion első hűtőrács, fekete alsó lökhárító, ezüst színű külső tükör, STAR Edition matricák a karosszérián, STAR Edition hátsó jelvény, fekete alsó hátsó lökhárító, STAR Edition hímzett fejtámlák, STAR Edition rugdosó tányérok, dupla padlószőnyeg, fekete dekoratív készlet a klímaszabályozók körül és vezeték nélküli töltő. Az ügyfelek továbbra is élvezni fogják a Nissan Kicks e-POWER egyéb innovatív funkcióit, beleértve az e-Pedal Step funkciót, amely egy pedállal egyszerű gyorsítást és lassítást tesz lehetővé, valamint a 360 Safety Shield intelligens biztonsági technológiát a magabiztos és kényelmes utazás érdekében. A Nissan KICKS Star Edition ára 19 900 THB extra a standard KICKS VL minőséghez képest

Szintén a Nissan standján bemutatásra került az új Nissan Almera kompakt szedán minden életstílushoz és úti célhoz, „mindent, amire szüksége van, a kívánt sebességgel”. A Nissan egyedülálló, 1,0 literes HRA0 turbómotorja, amely 100 lóerős (Ps) maximális teljesítményt és 152 Nm nyomatékot produkál a lenyűgöző és érzékeny vezetési élmény érdekében. Külseje lenyűgözi a nézőket a következő generációs V-Motion dizájnnal és a színváltó Grey Sky Pearl felülettel. A teljes kényelem, kényelem és biztonság elérhető a NissanConnect Services alkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy okostelefonon*, a 360 fokos biztonsági pajzson, gumiabroncsnyomás-figyeléssel, távolsági fényszóró asszisztenssel és sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel távolról vezérelje és kommunikáljon autójával. szegmensben elsőként működő SOS funkció, amely lehetővé teszi, hogy baleset esetén az Infotainment rendszeren keresztül automatikusan segélyhívást kérjen a Vészhelyzeti Támogatási Központtól.

A Nissan Navara nagy teherbírású és életmódmodellekben is kapható. A Nissan Navara Single Cab-ben régóta megbíznak a vásárlók a tartóssága, a megbízhatósága, a „Teljes dobozos váz”, a Nissan híres egyrészes acél alváza, valamint a kiváló terhelhetősége miatt. A Black Edition és a Calibre fokozza a kalandok szerelmeseinek életstílusát és élményét a kiemelkedő 2,3 literes, 4 hengeres, DOHC ikerturbós YS23DDTT motorjaiknak köszönhetően, amelyek maximális teljesítménye 190 lóerő (Ps) és 450 Nm nyomaték. 7-fokozatú automata sebességváltó (7AT) kézi vezetési móddal (M mód) a jobb vezetési teljesítmény érdekében. A használhatóságot és sokoldalúságot kínáló további funkciók közé tartozik a csomagtérajtó-rásegítő, amely megkönnyíti az ágyhoz való hozzáférést, valamint a szárnyas, rögzítőhorog. kis és nagy rakományokat egyaránt.

A Nissan Terra többet kínál a PPV-ben a kelleténél. A vezetők nagyobb önbizalmat és nagyobb vezetési élményt nyújtanak az erős, 2,3 literes duplaturbós dízelmotornak köszönhetően, amely támogatja az összes dízel üzemanyagot, és 190 lóerőt és 450 Nm nyomatékot ad le, ami a kategória legjobb gyorsulása, hétfokozatú automata. sebességváltó a finomabb gyorsulásért, 4×4 (4WD) vezetési mód, amely lehetővé teszi a vezető és az utas számára, hogy bárhová menjen, és a „360 fokos biztonsági pajzs” a fejlett védelem érdekében. A Bose Premium Audio térhatású hangrendszer nyolc speciálisan kialakított hangszóróval és erősítővel, valamint a 11 hüvelykes képernyő HDMI vagy Smart TV stick csatlakozással a hátsó utasok számára mindenkit boldoggá tesz ebben a családi PPV-ben.

Related posts